Tabu vagy szenvedély?

Tabu vagy szenvedély?

Annie Shadow: Megkötözött vágyak

2018. november 05. - MagyarPéter

mv_cover.jpg

E kétségtelenül kényes és sikamlós téma aktualitását egy most megjelent, igencsak megosztó könyv, Annie Shadow: Megkötözött vágyak című műve adja. Egyes vélemények szerint nem szabadna engedni sem, hogy egy ilyen mű egyáltalán megjelenhessen, mások szerint ma már ez természetes velejárója a szexualításnak. Mindenesetre a BDSM megítélése ma Magyarországon igen ellentmondásos, sokan vannak, akik nyilvánosan elítélik, miközben otthon a hálószobában mégiscsak erről fantáziálnak. Egy azonban biztos, a téma sokkal többek fantáziáját izgatja, mint hinnénk, viszont emiatt rengeteg félreértés és tévhit is övezi, holott a BDSM-nek is csak az a lényege, hogy kölcsönös belegyezés alapján mindkét fél számára egyaránt örömet okozzon, annak ellenére, hogy sajnos sokan nem így gondolják mindezt. De még többen vannak, akik tagadják, miközben titkon mégiscsak fantáziálnak róla.

A téma iránti lavinaszerű érdeklődést a mindenki által ismert Szürke ötven árnyalata indította el, amely kapcsán igencsak megoszlanak a vélemények, a BDSM rajongók körében, mondván a történet sokkal inkább pénz hatalmáról szól, mintsem a valódi BDSM-ről.

Nos a Megkötözött vágyak nem ilyen könyv. Ez egy BDSM-mel fűszerezett, izgalmas, erotikus-romantikus regény, amelyben megvan az érzelmes romantika és a fordulatokkal teli történet is, miközben mindenkinek jut egy kis fricska, a multiknak, a mai nőknek és férfiaknak egyaránt. Már rögtön az első részeket követően találhatunk benne pár fejezetet, amely, a hétköznapi ember számára talán túlságosan is brutális lehet, de aztán könyvben végig jelenlévő BDSM a szexuális vágyak eszközévé szelidül, így azok számára is egy olvasmányos könyv lehet, akik mindezt csupán a gondolati szinten, a titkos vágyaikban kívánják megélni. Van itt minden, ami egy ilyen regényhez kell: levetkőztetett túszok, izgató feladatok, vad szexuális fantáziák, félreértések sora, átverések, bosszú, erőszak, buja büntetések, erotika és vágyakozás. Mindez egy gondosan felépített ívre felfűzve, hogy az olvasó az utolsó fejezetig se legyen biztos abban, hogy vajon a főszereplőnek az jut-e, amire titkon valóban vágyik. 

A történet Barbaráról, egy gyönyörű, de fölényes és öntelt nőről szól, akinek ugyanúgy hiányzik az életéből a szerelem, mint bárki másnak. Csakhogy amikor a titkos, de annál sötétebb vágyálmai hirtelen valósággá válnak, maga is megijed. Egy olyan félelmetes, de mégis izgató világba csöppen, amely egyszerre mágnesként vonzza és taszítja, ami egyidejűleg fájdalmas, de ugyanakkor mámorokkal teli is. Egy szörnyű kaland után a mindaddig kíméletlennek hitt nő szép lassan megváltozik, és úgy tűnik, hogy ez a fordulat a szerelmet is meghozza számára. Ám a boldogságot nem adják ingyen, a lelki egyensúlyához, valamint az ideális férfi megtalálásához vezető, váratlan fordulatokkal és izgalmakkal teli útját számos intrika és félreértés, vívódás és gyötrődés kíséri. Barbara folyamatosan eltaszítja és visszafogadja e sötét világ adta lehetőségeket, miközben szenvedélyesen vakmerő viszonyba kezdve felfedezi saját testének titkait és a kívülállók számára nehezen elfogadható vágyait.

Figyelem: a könyv keményebb BDSM részeket is tartalmaz, így csakis azoknak ajánlott, akik képesek túllépni a konzervatív szexuális normák alkotta korlátokon és elfogadni a megszokottól eltérő fantáziákat is!

A könyvbe a kiadó weboldalán is beleolvashat az érdeklődő, bár ezen oldalak inkább a nagyközönségnek szóló részeket emelik ki, a könyv ennél jóval erotikusabb és keményebb: http://bbs.hu/?page=konyveink&konyv=153

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tabudontogeto.blog.hu/api/trackback/id/tr9814354757
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása